GITAARLES

“LEER IN 10 LESSEN GITAAR SPELEN”

Altijd al willen doen….Gitaar leren spelen?
Of speel je al een beetje maar kom je niet echt verder?
Of ben je nog jong en weet je niet of je misschien wel muzikaal genoeg bent om naar de Muziekschool te gaan en/ of wil je later misschien wel naar de Popacademie?
Dan wil ik je graag helpen met mijn “10 lessen” gitaarcursus en je zult zien hoe leuk het is als je in de juiste volgorde bezig gaat.
Maak gerust een afspraak voor een GRATIS PROEFLES (van ca. 25 minuten) om te ontdekken of het iets voor je is.
Je maakt dan kennis met mij en m’n lesmethode, je krijgt alle informatie en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen, uiteraard geheel vrijblijvend. Je kunt op elk moment beginnen, lessen zijn mogelijk op dinsdag en donderdag, ‘s middags of ‘s avonds (geen groepslessen, maar altijd individueel, één op één dus)
Je kunt kiezen voor bijv. 1 x 25 minuten les per week of 1 x 50 minuten per 2 weken.
Bel gerust even voor info:
06 – 23 857 894
Of vul het contactformulier in met jouw vraag/ stuur een mailtje naar janmulder@one-for-all.nl dan krijg je direct een reactie.

Met mijn oude Ovation Pinnacle

TER INFO/ OVER DE LESMETHODE: 

Ik geef al een aantal jaren gitaarlessen, akoestisch, elektrische gitaar en basgitaar, aan familieleden, vrienden en kennissen. Al doende heb ik een complete methode uitgewerkt waarmee je snel resultaat zult hebben. Deel 1 voor beginners heeft zich al meerdere malen bewezen een handige, inspirerende methode te zijn. Tien lessen aan materiaal waarbij je op een eenvoudige, doeltreffende manier leert gitaar spelen, zonder al te moeilijke theorie en waar nodig zo eenvoudig mogelijk uitgelegd, krijg je vlot een goed inzicht in jouw instrument, de gitaarhals met frets, de vakjes waar je de vingers plaatst, de techniek en logica van akkoorden en schema’s leren gebruiken enz. Met leuke ritmische oefeningen en liedjes, compleet met door mij ingespeelde MP3 tracks die je op je computer of stereo af kunt spelen om mee te oefenen, eerst langzaam en daarna in tempo. Gaandeweg ook bekende songs zoals Hotel California van The Eagles, Crazy Little Thing Called Love van Queen, nummers van bijv. Bob Dylan, C.C.R., Eric Clapton, Simon & Garfunkel en ook bijv. Pharrell Williams en/ of je eigen keuze!
Mijn doel is om jou op een plezierige, relaxte manier zo snel mogelijk aan het spelen te krijgen. Met persoonlijke begeleiding tijdens de les geef ik je alle tips en truuks, zodat je snel de eerste obstakels zult overwinnen en het spelen onder de knie zult krijgen. De hele methode is gebaseerd op mijn eigen ervaringen, mijn lessen op de muziekschool en later het samen spelen met verschillende (goeie) muzikanten. Daarbij komt vooral ook direct de belangrijkste, meest noodzakelijke kennis voorbij waar ik zelf nogal lang over gedaan heb (Vaak heb ik gedacht: “Had ik dat maar eerder geweten!”)

DEEL 2 – Vervolg:
Na de beginnerscursus van 10 lessen is er ook een vervolgcursus waar we dieper ingaan op de Blues in relatie tot de moderne Popmuziek, verschillende speelstijlen, meer complexe akkoorden, ritmes en slaggitaarpatronen, gitaartabs lezen en spelen enz. Ook leer je samen spelen, eenvoudige improvisatie solo’s spelen enz., ook weer 10 lessen aan materiaal.
Welke gitaar?
 Ook kan ik je zonodig helpen en adviseren met de aanschaf van een kwalitatief goed instrument. Daarbij is het goed om te weten dat een goeie gitaar om mee te beginnen, maar waar je ook op gevorderd niveau veel aan zult hebben, echt niet altijd peperduur hoeft te zijn.
VERSTERKERS, EFFECTPEDALEN,  FX MODULES:
En wil je meer weten over
Versterkers:
Effectpedalen (Stompboxes):
 
Modules/ FX Pre-Amps:
en het gebruik daarvan dan deel ik graag mijn kennis met jou.
Groet, Jan Mulder

Gitaarles Wilp Twello Terwolde Teuge Posterenk

Gitaarles Twello

Gitaarles Terwolde

Gitaarles Deventer